Dit project is mogelijk door:

 

 Heutink

Plaatselijke initiatieven ondersteunen is iets waar we als bedrijf graag ons steentje aan bijdragen. Nijverdallers die een mobiele muziektent bedenken en ook nog eens realiseren, daar kunnen we geen nee tegen zeggen. Een muziektent biedt altijd gezelligheid en dat is wat we graag zien in het centrum. Dorpsgenoten die samen een plezierige tijd doorbrengen. Deze muziektent gaat vast een belangrijke rol spelen voor het kloppende hart van Nijverdal. Samen genieten, samen zijn brengt een saamhorigheidsgevoel naar boven en daar moeten we het toch van hebben met z’n allen. Laat het centrum bruisen! - Jessica Heutink.

 

 

  Website 

Kamphuis

Voor ons is het een prachtige gelegenheid om wat voor de bevolking van Nijverdal te doen. Wij zien dit project als een positieve toevoeging van een Bruisend Nijverdal. Een compliment voor de initiatiefnemers - Jan  Kamphuis.

Roelofs

Ik zie het als een prima opsteker voor de gemeente Hellendoorn en in het bijzonder voor Nijverdal, initiatieven als deze ondersteunen wij graag. Dus organisatie ga zo door en veel succes gewenst - Jan Roelofs.

Hebaco

Ons bedrijf is reeds lang verbonden met de gemeente Hellendoorn, daarom ondersteunen wij dit initiatief van harte. We hopen natuurlijk dat velen er in de toekomst plezier aan zullen beleven - Alie Dommerholt.